Ciorba radauteana 350 ml
16.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Produs nou
Una dintre cele mai gustoase si apreciate supe in bucataria romaneasca este cea radauteana. Reteta preparatului care se gaseste pe mai toate mesele si in meniurile restaurantelor este una usor de preparat. Azi pregatim pentru dumneavaostra ciorba radauteana cu legume si piept de pui, ideala pentru un pranz sanatos. Condimentata cu patrunjel, aceasta capata un plus de savoare.
Ingrediente
  • oase de vita
  • ceapa alba
  • sare
  • ou
  • piept de pui
  • morcov
  • pastarnac
  • smantana fermentata
  • usturoi
  • piper boabe
Valori Nutritionale
Proteine:  67.08
Lipide:  33.79
Glucide:  11.40
Fibre:  2.54
Valoarea energetica:  619.86
Preparare
Oasele cu ceapa si piperul boabe se fierb pana se obtine o supa concentrata. Morcovul si pastarnacul se calesc, peste se adauga supa concentrata si pieptul de pui. La final se adauga smantana, galbenus de ou si usturoi maruntit.
Alergeni
lactoza, ou
Recenzii produs



Csilla Gonzalez
27/01/2022 21:48:03

4


Meniu