Somon la gratar cu orez si ciuperci pane si sos de capere 300 g.
42.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Somonul este pestele care ne ofera cea mai mare cantiate de Omega 3. Reteta pe care v-o propunem astazi imbina gustul puternic al somonului cu cel al ciupercilor alaturi de orezul pane. Ciupercile sunt o sursa bogata de substante nutritive inclusiv vitamina B, vitamina D, Cupru sau minerale. Orezul fiert are capacitatea de a oferi organismului energie într-un mod rapid, stabilizeaza nivelul zaharului în sange, incetineste procesul de îmbatranire, fiind de asemenea o sursa esentiala de vitamina B1 pentru corpul uman. Dressing-ul acrisor de capere adaugat la final ofera preparatului un rafinament si o savoare aparte.
Ingrediente
  • orez
  • somon
  • ciuperci champignon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • faina
  • ou
  • unt
  • smantana dulce
  • capere
  • panko
Valori Nutritionale
Proteine:  32.4
Lipide:  43.5
Glucide:  68.3
Fibre:  2.1
Valoarea energetica:  803.9
Preparare
Somonul se pregateste pe plita. Din amestecul de orez si ciuperci se formeaza bile care se trec prin pesmet panko si se prajesc in baie de ulei. Caperele se trag la tigaie si adaugand smantana dulce se obtine astfel un sos la care se mai adauga si unt.
Alergeni
peste, lactoza, gluten, ou
Recenzii produs



Mickey Mouse
26/02/2021 22:50:13

5


Meniu