Papricas de pui cu mamaliga si hrean 400 g
36.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Papricasul de pui este poate una dintre cele mai populare retete de mancare din Ardeal. Denumirea de „papricaş” denota specificul ardelenesc, venind de la „paprika”, respectiv boiaua de ardei. Pentru un plus de savoare am adaugat traditionala mamaliguta reinterpretata, la care am adaugat si hrean. Incercati sa va imaginati cate texturi si arome se regasesc in acest preparat. Pofta buna!
Ingrediente
  • ceapa alba
  • sare
  • piper
  • pulpa de pui
  • ardei gras
  • ulei de floarea soarelui
  • faina de malai
  • smantana fermentata
  • frunze de patrunjel
  • hrean
  • boia dulce
  • rosii
Valori Nutritionale
Proteine:  55.2
Lipide:  18.4
Glucide:  64.7
Fibre:  6.6
Valoarea energetica:  649.6
Preparare
Se calesc legumele. Se condimenteaza si la final se adauga pulpele si se lasa la fiert. Se face mamaliga cu hrean. Din compozitia de legume se face un sos fin. La final se serveste cu smantana fermentata si patrunjel proaspat.
Alergeni
lactoza
Recenzii produs



Raluca Magdas
04/08/2021 23:53:13

5
Marina
31/01/2021 22:03:43

5


Meniu