Bulz ciobanesc cu smantana 250 g
15.00 RON *pret cu tva
Ne pare rău, momentan felul de mâncare ales nu mai este disponibil pentru livrare! Stoc epuizat
Produs nou Lacto - vegetarian
Coborat de la munte, din jarul de la stana, bulzul a fost introdus – fie si numai ca denumire – în meniul orasenesc, castigand pe de o parte popularitate dar pierzand-si pe cealalta parte identitatea sa ciobaneasca. Ciobanul îsi cocea bulzul, de cele mai multe ori, direct pe jar, acesta avand forma unor ghiulele de mamaliga umplute cu branza de burduf. Acest preparat nu mai are nevoie de nicio prezentare! Cam cat este de bun? .. veti descoperi linsul pe degete din motive de bulz. Cam atat este de bun…
Ingrediente
  • faina de malai
  • branza de burduf
  • sare
  • unt
  • smantana
  • ulei de floarea soarelui
Valori Nutritionale
Proteine:  32
Lipide:  36
Glucide:  84
Fibre:  0
Valoarea energetica:  799
Preparare
Se fierbe mamaliga, se intinde intr-o tava, se lasa la racit dupa care se trece la formarea bulzului, se da la cuptor si se serveste cu smantana.
Recenzii produs


Momentan, produsul nu are nici o recenzie


Meniu